Visie

Persoonlijke aanpak

Bij PULVI staat de klant centraal, van initiële analyse van de stofverspreiding op uw site, tot de installatie van ons innovatief stofbeheersingssysteem en het onderhoud nadien. Kwalitatieve, creatieve en duurzame oplossingen zijn hierbij steeds de rode draad. Een persoonlijke aanpak is de basis voor het succes van uw project!

Kwaliteit

We streven ernaar kwaliteitsvolle systemen aan te bieden, die vlot te monteren en te onderhouden zijn. Doordat we de systemen zelf op maat produceren en testen voor montage, kunnen we de kwaliteit ervan garanderen. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen.

Knowhow en passie

Het begon allemaal toen Davy De Baere van een groot Europees recyclagebedrijf de vraag kreeg om de stofverspreiding in het bedrijf op een duurzame en efficiënte manier te beheersen. Met zijn knowhow en passie voor techniek ontwikkelde hij een innovatief vernevelingssysteem dat minder water verbruikt en tegelijk een veel groter luchtvolume controleert.

Inzicht krijgen in de werking van installaties en systemen heeft hem altijd al gefascineerd. Hij is gedreven in het bedenken van efficiënte, duurzame en kostenefficiënte oplossingen.

In het najaar van 2018 werd het Pulvi opgericht. Hij koos voor de naam Pulvi, wat afgeleid is van het Latijnse “pulvis” , de letterlijk vertaling van “stof”.

De naam dekt de lading!

Service

Bij PULVI hechten we groot belang aan elk aspect : van grondige analyse tot een transparante offerte, van vakkundige installatie tot preventief of volledig onderhoud.

Bij een storing is het cruciaal uw installatie zo snel mogelijk terug operationeel te krijgen.

Alle onderhouds- en herstellingswerken worden uitgevoerd door het vakkundig PULVI-team.

Dankzij hun ervaring en sterke knowhow van de verschillende producten en systemen staan ze garant voor een deskundige en kwalitatieve behandeling van uw herstelling.

PULVI heeft een ruim assortiment onderdelen op voorraad om herstellingen op  korte termijn te kunnen uitvoeren.

Wij engageren ons voor een optimale dienstverlening.

We ontwikkelden een innovatief vernevelingssysteem dat, in vergelijking met bestaande mistkanonnen en beregeningssystemen, het waterverbruik drastisch doet dalen en het te controleren luchtvolume maximaliseert. Van enige vorm van werkbelemmering is geen sprake meer. Het systeem heeft nog veel andere voordelen.

Alle troeven op een rijtje!

  • Drastische daling van het waterverbruik
  • Geen werkbelemmering meer
  • Gebruik van kanaal- of regenwater
  • Minimaal vochtgehalte in de stoffractie
  • Maximaal bereik/volume/oppervlakte
  • Beperking van het afvalwater
  • Lage energiekost
  • Geen additionele turbulentie dus minder stofontwikkeling​

Expert in stofbestrijding

De Baere Installations is de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde op vlak van vernieuwende industriële technieken. Samen met zijn gedreven team bouwde Davy De Baere een stevige reputatie op inzake stofbeheersing. Het bedrijf wil zich nu verder specialiseren in dit marktsegment, naast sanitair en verwarming.

Gefascineerd ? Graag meer info ?

Close Menu

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.